Si al doilea raspuns este corect, scrie pe sticker-ul din partea dreapta a aripii
New MINI British Racing Green
Re: New MINI British Racing Green
Exact mmneg, cutia si jantele sunt in mod sigur cauza si m-am mai jucat un pic si la kick-down
.
Si al doilea raspuns este corect, scrie pe sticker-ul din partea dreapta a aripii
.
2002 MINI COOPER British Racing Green SOLD
Revin cu noutati:
masinuta merge excelent, dar fiind in trecere pe la mecanic, ne-am mai uitat la masina si am constatat ca trebuie sa schimb si 2 bucsi de bascula, pretul uneia fiind de 250 lei si colac peste pupaza nu se gasesc pe stoc pe la magazine(am dat comanda...asteptam sa vina).
Mai departe, ne-am uitat si la preturile pentru semnalele care au geamul crapat:108 lei bucata.Frumos nu? Bineinteles si astea tot pe comanda.Deocamdata, astept provincia, respectiv Germania, poate pica ceva de acolo.
Trag concluzia ca masinuta s-o fi chemand ea MINI, dar trebuia sa se numeasca MAXI dupa pretul pieselor;apropos, mi-am adus aminte...o banala fulie costa doar 1250 lei. .
Misto, dar mie imi place si asa...cand ma duc cu ea la spalatorie, nu exista sa nu ma intrebe de vorba unu sau altul, ba chiar acum 2 zile un mecanic in varsta imi povestea ca prin anii 70 a avut si el un Mini Morris, care i-a placut foarte mult.
Asaaa...azi am facut o excursie pana la Bavaria de unde am achizitionat cele 2 bucsi cu ridicola suma de 412 lei
.La plecare, ca sa mai imi treaca supararea mi-am facut si cateva mici cadouri
Macheta i-am luat-o lui fii-miu si a fost doar 20 de lei, iar brelocul 30.
Am vazut si niste "machete" reale de Cooper S, care efectiv m-au dat pe spate, dar si pretul era pe masura.
Si i-am mai luat si un tricou simpatic, 62 de lei
masinuta merge excelent, dar fiind in trecere pe la mecanic, ne-am mai uitat la masina si am constatat ca trebuie sa schimb si 2 bucsi de bascula, pretul uneia fiind de 250 lei si colac peste pupaza nu se gasesc pe stoc pe la magazine(am dat comanda...asteptam sa vina).
Mai departe, ne-am uitat si la preturile pentru semnalele care au geamul crapat:108 lei bucata.Frumos nu? Bineinteles si astea tot pe comanda.Deocamdata, astept provincia, respectiv Germania, poate pica ceva de acolo.
Trag concluzia ca masinuta s-o fi chemand ea MINI, dar trebuia sa se numeasca MAXI dupa pretul pieselor;apropos, mi-am adus aminte...o banala fulie costa doar 1250 lei. .
Misto, dar mie imi place si asa...cand ma duc cu ea la spalatorie, nu exista sa nu ma intrebe de vorba unu sau altul, ba chiar acum 2 zile un mecanic in varsta imi povestea ca prin anii 70 a avut si el un Mini Morris, care i-a placut foarte mult.
Asaaa...azi am facut o excursie pana la Bavaria de unde am achizitionat cele 2 bucsi cu ridicola suma de 412 lei
Macheta i-am luat-o lui fii-miu si a fost doar 20 de lei, iar brelocul 30.
Am vazut si niste "machete" reale de Cooper S, care efectiv m-au dat pe spate, dar si pretul era pe masura.
Si i-am mai luat si un tricou simpatic, 62 de lei
mamaaaa.. da' de unde scoti preturile astea??? vezi si pe la grozadan
eu am schimbat bucsele si am dat 135ron/oe deci cam 50% (PN 31126757551 poti verifica pe realoem.ro) si daca tot umbli la ele.. vb lui vali, schimba si bucsele de la stabilizatoare (vreo 25ron/buc)
eu am schimbat bucsele si am dat 135ron/oe deci cam 50% (PN 31126757551 poti verifica pe realoem.ro) si daca tot umbli la ele.. vb lui vali, schimba si bucsele de la stabilizatoare (vreo 25ron/buc)
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
ACS C30 - gone
D22 for sale https://www.olx.ro/oferta/nissan-np300- ... cbr5b.html
Chevy Colorado V6 LT

ACS C30 - gone
Chevy Colorado V6 LT

- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Exclus piese de la Bavaria!
Aici ai tot ce-ti trebuie: http://www.mymini.ro/myforum/viewtopic.php?f=27&t=196

Am inteles mesajul, sunt si eu la inceput
, pe viitor il voi contacta pe grozadan, multumesc.
Oare ma poate ajuta si cu consumul
, azi m-a rupt efectiv, cred ca m-am dus in 17-18%, a trebuit sa fac niste drumuri rapide dintr-un colt in altul al Bucurestiului
.
Oare ma poate ajuta si cu consumul
Doar atat ai reusit?mi-a iesit mie undeva pe la 20+razvan333 scrie:Am inteles mesajul, sunt si eu la inceput, pe viitor il voi contacta pe grozadan, multumesc.
Oare ma poate ajuta si cu consumul![]()
![]()
, azi m-a rupt efectiv, cred ca m-am dus in 17-18%, a trebuit sa fac niste drumuri rapide dintr-un colt in altul al Bucurestiului
.
cred ca ma internam la 9 sa-mi consume atat un MINI 
sa nu aveti ceva probleme de va consuma atat
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
ACS C30 - gone
Chevy Colorado V6 LT

ACS C30 - gone
Chevy Colorado V6 LT

Crede-ma ca nici mie nu imi place cifra astaio's scrie:cred ca ma internam la 9 sa-mi consume atat un MINI
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
io's scrie:cred ca ma internam la 9 sa-mi consume atat un MINI
Ii dadeam foc.

Atat estimez,nu am calculat exact, posibil sa fie si 20, dar cred ca un 18 e mai aproape de adevar la minejust.lucy scrie:Doar atat ai reusit?mi-a iesit mie undeva pe la 20+razvan333 scrie:Am inteles mesajul, sunt si eu la inceput, pe viitor il voi contacta pe grozadan, multumesc.
Oare ma poate ajuta si cu consumul![]()
![]()
.
tot cu, cutie automata
Puii mei, cand n-o sa mai pot, iau dieselul si gata