Razvan scrie:Va implor sa va opriti..... sunt la cura..... sau cel putin nu mai postati pozelele alea...
fac o exceptie si pt tine nu le incarc de data asta, nu de alta dar nu reusesc
ieri la pranz am avut in meniu:
1. un aperitiv salata din: rucola, prosciutto crudo, mozzarella, crutoane, ou, sare, piper, busuioc, ulei de masline, parmezan
2. muschi de vita la cuptor cu bere (reteta: se taie rondele muschiul, se lasa 15 min in apa cu putina sare, apoi se codimenteaza cu sare, piper, busuioc, cindru si se unge pe deasupra cu mustar. Se aseaza intr-un vas se acopera cu folie si se lasa asa o ora. Dupa o ora se unge o tava/vas yena cu putin ulei, si se aseaza carnea, iar peste carne se taie rondele catei de usturoi. Se toarna o jumatate de cana de apa peste si se adauga foi de dafin, se acopera cu folie de aluminiu si se baga o ora in cuptorul deja incalzit . Dupa o ora se adauga o cana de bere si se mai lasa o ora.). Garnitura: cartofi la cuptor copti in coaja, serviti taiati, cu unt cu sare de mare(La Mote), putin patrunjel si parmezan.
reteta e foarte usor de facut, nu necesita ingrediente speciale, si se poate face intr-o sambata sau duminica dc dimineata o lalaiti pe acasa
Pofta buna!